Kodi Postar tjetër · 04001

Kodi Postar 04000 - Oum el Bouaghi

Qyteti primarOum el Bouaghi
Prefikset Telefon32
LagjetAncien Marché, Cité El Mostakbal
Ora lokalee enjte 3:04 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon35.87084970531808° / 7.109716404764414°
Kodet Postare të lidhura040010400204003040040400504006

Harta e Kodi Postar 04000

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 04000
 Ancien Marché: 25%
 Cité El Mostakbal: 25%
 Le Pole Urbain Macomades: 12,5%
 Cité En Nassim: 12,5%
 Cité Youcef Khodja Aamor: 12,5%
 El Alouane: 6,2%
 Cité Tagouft: 6,2%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 04000
 Prefiksi Telefon 32: 47,6%
 Prefiksi Telefon 6: 26,2%
 Prefiksi Telefon 7: 14,3%
 Prefiksi Telefon 5: 11,9%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 16,5%
 Komuniteti & Qeveria: 10,1%
 Arsim: 8,5%
 Hotele & Udhëtime: 8,5%
 Ushqim: 8,3%
 Mjekësi: 8,3%
 Restorantet: 7,8%
 Shërbime Shtëpie: 5,5%
 Automobilistik: 4,8%
 Tjetër: 21,8%
Përshkrimi i industrisëNumri i ndërmarrjeveVlerësimi mesatar i Google
Edukimi i lartё (kolegjet dhe universitetet)53.4
Banka63.4
Kompani huadhënie63.4
Hotele dhe motele103.3
Strehim Tjera113.3

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
4.3.175:46 m.d.4,782,2 km10 380 m13km NE of Didouche Mourad, Algeriausgs.gov
10.4.101:38 p.d.4,170,1 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
4.11.089:38 m.d.3,951,5 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
6.7.085:08 m.d.3,598,1 km2 000 mnorthern Algeriausgs.gov
2.6.081:02 m.d.3,952,6 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
2.6.0810:36 p.d.4,582,7 km700 mnorthern Algeriausgs.gov
17.5.0810:15 p.d.4,377,1 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
31.1.0810:04 p.d.4,447,5 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
5.11.0712:48 m.d.3,892 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
2.8.076:24 p.d.4,473,4 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 04000

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe