04008 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 04009 - Oum el Bouaghi

Prefikset Telefon32
Ora lokalee enjte 2:50 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon35.7309° / 7.3693°
Kodet Postare të lidhura040030400404005040060400704008

Harta e Kodi Postar 04009

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
10.4.101:38 p.d.4,188,7 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
4.11.089:38 m.d.3,929,8 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
2.6.081:02 m.d.3,965,4 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
17.5.0810:15 p.d.4,394,8 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
31.1.0810:04 p.d.4,460,7 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
2.8.076:24 p.d.4,469,6 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
6.11.059:03 p.d.3,285,1 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
31.10.057:02 m.d.3,479,6 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
9.10.052:11 m.d.484,6 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
12.12.015:53 m.d.4,672,2 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 04009

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe