04010 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 04012

Kodi Postar 04011 - Sigus, Oum el Bouaghi

Qyteti primarSigus
Ora lokalee diel 2:45 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon36.1236° / 6.7858°
Kodet Postare të lidhura040100401204013040140401504016

Harta e Kodi Postar 04011

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
4.3.175:46 m.d.4,747,3 km10 380 m13km NE of Didouche Mourad, Algeriausgs.gov
10.4.101:38 p.d.4,166,1 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
4.11.089:38 m.d.3,986,8 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
6.7.085:08 m.d.3,578,2 km2 000 mnorthern Algeriausgs.gov
24.6.088:46 m.d.4,195 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
2.6.081:02 m.d.3,951,2 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
2.6.0810:36 p.d.4,542,8 km700 mnorthern Algeriausgs.gov
17.5.0810:15 p.d.4,358,4 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
31.1.0810:04 p.d.4,448 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
4.12.076:34 m.d.4,278,2 kmNonenorthern Algeriausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 04011

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe