04020 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 04022

Kodi Postar 04021 - Bir Chouhada, Oum el Bouaghi

Qyteti primarBir Chouhada
Ora lokalee diel 2:41 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon35.8958° / 6.3956°
Kodet Postare të lidhura040200402204023040240402504026

Harta e Kodi Postar 04021

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
15.8.177:50 p.d.4,760,3 km10 000 m10km WNW of Merouana, Algeriausgs.gov
4.3.175:46 m.d.4,778,7 km10 380 m13km NE of Didouche Mourad, Algeriausgs.gov
24.3.1510:04 p.d.4,268,9 km21 060 m3km E of Ras el Aioun, Algeriausgs.gov
21.3.153:55 m.d.4,869,2 km10 000 m3km E of Ras el Aioun, Algeriausgs.gov
18.3.154:31 m.d.4,271,4 km10 000 m8km SSE of Ras el Aioun, Algeriausgs.gov
17.3.152:14 m.d.4,469,8 km10 000 m5km N of Ras el Aioun, Algeriausgs.gov
16.3.153:50 m.d.467,1 km10 000 m9km NNE of Ras el Aioun, Algeriausgs.gov
15.3.154:22 p.d.4,665,4 km10 000 m7km NE of Ras el Aioun, Algeriausgs.gov
30.4.1310:53 p.d.489,2 km10 400 m23km W of Ain Touta, Algeriausgs.gov
16.3.132:49 p.d.4,472,6 km10 000 m2km WNW of Ras el Aioun, Algeriausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 04021

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe