04023 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 04025

Kodi Postar 04024 - Oum el Bouaghi

Qyteti primarOum el Bouaghi
Prefikset Telefon32
Ora lokalee diel 2:38 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon35.8887° / 7.1107°
Kodet Postare të lidhura040200402104022040230402504026

Harta e Kodi Postar 04024

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
4.3.175:46 m.d.4,780,5 km10 380 m13km NE of Didouche Mourad, Algeriausgs.gov
10.4.101:38 p.d.4,171 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
4.11.089:38 m.d.3,951,6 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
6.7.085:08 m.d.3,598,4 km2 000 mnorthern Algeriausgs.gov
2.6.081:02 m.d.3,950,7 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
2.6.0810:36 p.d.4,581,2 km700 mnorthern Algeriausgs.gov
17.5.0810:15 p.d.4,375,1 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
31.1.0810:04 p.d.4,445,6 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
5.11.0712:48 m.d.3,893,5 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
2.8.076:24 p.d.4,475,4 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 04024

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe