04036 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 04037 - Oum el Bouaghi

Prefikset Telefon32
Ora lokalee diel 2:49 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon35.75° / 7.4167°
Kodet Postare të lidhura040310403204033040340403504036

Harta e Kodi Postar 04037

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
10.4.101:38 p.d.4,193,3 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
4.11.089:38 m.d.3,925,1 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
2.6.081:02 m.d.3,963,9 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
17.5.0810:15 p.d.4,393,8 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
31.1.0810:04 p.d.4,459,3 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
2.8.076:24 p.d.4,473,9 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
6.11.059:03 p.d.3,287,1 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
31.10.057:02 m.d.3,481,6 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
9.10.052:11 m.d.488,1 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
12.12.015:53 m.d.4,673,9 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 04037

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe