04047 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 04049 - Aïn Beïda, Oum el Bouaghi

Qyteti primarAïn Beïda
Ora lokalee enjte 3:08 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon35.776° / 7.3576°
Kodet Postare të lidhura040400404304044040450404604047

Harta e Kodi Postar 04049

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
10.4.101:38 p.d.4,188,5 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
4.11.089:38 m.d.3,929,4 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
2.6.081:02 m.d.3,960,3 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
17.5.0810:15 p.d.4,389,7 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
31.1.0810:04 p.d.4,455,6 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
2.8.076:24 p.d.4,473 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
6.11.059:03 p.d.3,281,1 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
31.10.057:02 m.d.3,475,6 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
9.10.052:11 m.d.482,1 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
12.12.015:53 m.d.4,677,3 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 04049

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe