40004 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 40006

Kodi Postar 40005 - ’Aïn Touila, Wilaya de Khenchela

Qyteti primar’Aïn Touila
Ora lokalee diel 2:51 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon35.4373° / 7.3829°
Kodet Postare të lidhura400004000140002400034000440006

Harta e Kodi Postar 40005

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
15.5.108:03 m.d.4,398 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
10.4.101:38 p.d.4,191,5 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
5.4.092:49 m.d.4,599,3 km39 400 mnorthern Algeriausgs.gov
2.3.0910:42 m.d.4,296,7 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
4.11.089:38 m.d.3,950,9 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
2.6.081:02 m.d.3,998 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
31.1.0810:04 p.d.4,493,2 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
5.11.0712:48 m.d.3,888,5 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
2.8.076:24 p.d.4,448,9 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
20.11.052:17 m.d.4,178,1 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 40005

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe