40028 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 40029 - Babar, Wilaya de Khenchela

Qyteti primarBabar
Ora lokalee diel 2:30 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon35.1697° / 7.1142°
Kodet Postare të lidhura400234002440025400264002740028

Harta e Kodi Postar 40029

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
30.5.1711:48 p.d.4,388,1 km10 400 m28km WNW of Zeribet el Oued, Algeriausgs.gov
18.11.164:08 p.d.4,987,8 km10 240 m20km WNW of Zeribet el Oued, Algeriausgs.gov
17.11.1611:42 m.d.5,293 km26 410 m26km WNW of Zeribet el Oued, Algeriausgs.gov
15.5.108:03 m.d.4,365,8 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
10.4.101:38 p.d.4,181,8 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
5.4.092:49 m.d.4,560,9 km39 400 mnorthern Algeriausgs.gov
2.3.0910:42 m.d.4,263,8 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
4.11.089:38 m.d.3,989,1 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
5.11.0712:48 m.d.3,862,3 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
2.8.076:24 p.d.4,419,9 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 40029

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe