40032 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 40034

Kodi Postar 40033 - Wilaya de Khenchela

Prefikset Telefon32
Ora lokalee diel 2:37 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon34.9834° / 6.8128°
Kodet Postare të lidhura400304003140032400344003540036

Harta e Kodi Postar 40033

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
30.5.1711:48 p.d.4,354,7 km10 400 m28km WNW of Zeribet el Oued, Algeriausgs.gov
18.11.164:08 p.d.4,953,6 km10 240 m20km WNW of Zeribet el Oued, Algeriausgs.gov
17.11.1611:42 m.d.5,259 km26 410 m26km WNW of Zeribet el Oued, Algeriausgs.gov
15.5.108:03 m.d.4,354 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
10.4.101:38 p.d.4,179,8 km5 000 mnorthern Algeriausgs.gov
5.4.092:49 m.d.4,527,4 km39 400 mnorthern Algeriausgs.gov
2.3.0910:42 m.d.4,235,7 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
5.11.0712:48 m.d.3,845,3 kmNonenorthern Algeriausgs.gov
2.8.076:24 p.d.4,428,7 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov
20.11.052:17 m.d.4,17,2 km10 000 mnorthern Algeriausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 40033

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe