0803 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 0810

Kodi Postar 0804 - Parap, Northern Territory

Qyteti primarParap
Ora lokalee premte 5:47 p.d.
Zona e orësOra verore e Australisë Qendrore
koordinon-12.431343012148188° / 130.8442140116063°
Kodet Postare të lidhura080008010803081008110812

Harta e Kodi Postar 0804

Harta interaktive

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 0804
 Prefiksi Telefon 8: 58,3%
 Prefiksi Telefon 4: 33,3%
 Prefiksi Telefon 3: 8,3%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 36,4%
 Shёrbimet profesionale: 22,7%
 Shërbime Financiare: 13,6%
 Komuniteti & Qeveria: 4,5%
 Shërbime Shtëpie: 4,5%
 Hotele & Udhëtime: 4,5%
 Shërbime Lokale: 4,5%
 Mjekësi: 4,5%
 Sporte & Aktivitete: 4,5%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
11.11.9911:58 m.d.3,946,2 km10 000 mNorthern Territory, Australiausgs.gov
23.7.891:41 m.d.3,985,6 km10 000 mNorthern Territory, Australiausgs.gov

Qytete

Përqindja e bizneseve nga qyteti në 0804
 Parap: 72,7%
 Fannie Bay: 9,1%
 Melbourne: 9,1%
 Berrima: 9,1%