(705) Kodet Postare në Bosnja dhe Hercegovina

Shikoni një listë të Kodet Postare në Bosnja dhe Hercegovina
Zona e orësOra e Evropës Qendrore
zonë5 197 km²
Popullsia4,6 milionë
Dendësia e popullsisë883,2 / km²
Kodet Postare70000, 70101, 70202 (702 më shumë)
Prefikset Telefon30, 31, 32 (22 më shumë)
Biznese në Bosnja dhe Hercegovina30829
Qytete189
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
70000 - 88446Federation of Bosnia and Herzegovina366
73240 - 89249Republika Srpska230
76000 - 76216Distrikti i Brçkos16

Harta interaktive

(705) Kodet Postare në Bosnja dhe Hercegovina

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsiazonë
70000JajceFederation of Bosnia and Herzegovina
70101JajceFederation of Bosnia and Herzegovina20235122,6 km²
70202JajceFederation of Bosnia and Herzegovina1487111,3 km²
70204JajceFederation of Bosnia and Herzegovina596385,2 km²
70206JezeroRepublika Srpska163868,9 km²
70210DobratićiFederation of Bosnia and Herzegovina177168,7 km²
70220Donji VakufFederation of Bosnia and Herzegovina1211378,6 km²
70223Donji VakufFederation of Bosnia and Herzegovina2366120 km²
70224Donji VakufFederation of Bosnia and Herzegovina29961,6 km²
70225Donji VakufFederation of Bosnia and Herzegovina43956,9 km²
70230BugojnoFederation of Bosnia and Herzegovina30425142,3 km²
70233BugojnoFederation of Bosnia and Herzegovina181780,8 km²
70234VeselaFederation of Bosnia and Herzegovina
70235BugojnoFederation of Bosnia and Herzegovina93958,2 km²
70237BugojnoFederation of Bosnia and Herzegovina124377,1 km²
70240Gornji VakufFederation of Bosnia and Herzegovina16133162,1 km²
70243Gornji VakufFederation of Bosnia and Herzegovina342158,6 km²
70246Gornji VakufFederation of Bosnia and Herzegovina2149135,2 km²
70247Gornji VakufFederation of Bosnia and Herzegovina90059,6 km²
70260Mrkonjić GradRepublika Srpska15679305,8 km²
70262Mrkonjić GradRepublika Srpska393,6 km²
70266Mrkonjić GradRepublika Srpska1779160,2 km²
70267ŠipovoRepublika Srpska47309,2 km²
70270ŠipovoRepublika Srpska10277161,8 km²
70273ŠipovoRepublika Srpska582124,4 km²
70275ŠipovoRepublika Srpska25120,8 km²
71000SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina283974155,8 km²
71101SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71103SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71104SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71106SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71107SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71108SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71120SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71122SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71123SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina30631,713 km²
71124SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina64741,075 km²
71125SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71126826915,7 km²
71140SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71141SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71142SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
7114421453,3 km²
71160SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71161SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71162SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71163SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71166SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71167SarajevaFederation of Bosnia and Herzegovina
71210IlidžaFederation of Bosnia and Herzegovina5296622,2 km²
Faqe 1Vazhdo

Bosnja dhe Hercegovina

dhe Hercegovina (BH) është shtet në jug-lindje të Evropës, i ndodhur në pjesën perëndimore të Gadishullit Ballkanik. Në veri dhe jug kufizohet nga Kroacia ndërsa në lindje kufizohet me Serbien dhe Malin e Zi Ka një dalje në detin Adriatik në afërsi të Mostar..  ︎  Faqja Bosnja dhe Hercegovina Wikipedia