(5105) Kodet Postare në Bullgaria

Shikoni një listë të Kodet Postare në Bullgaria
Zona e orësOra e Evropës Lindore
zonë11 094 km²
Popullsia7,1 milionë
Dendësia e popullsisë644,4 / km²
Kodet Postare1000, 1040, 1110 (5102 më shumë)
Prefikset Telefon2, 2991, 2992 (2181 më shumë)
Biznese në Bullgaria202938
Qytete1285
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
1000 - 2028Sofiya-Grad154
2000 - 2368Sofia (rajon)230
2300 - 2539Provinca Pernik162
2500 - 2691Provinca Kjustendill149
2700 - 2972Provinca Blagojevgrad237
3000 - 3360Provinca Vraca137
3400 - 3685Provinca Montana142
3690 - 3965Provinca Vidin152
4000 - 4427Provinca Plovdiv262
4400 - 4657Provinca Pazarxhik135
4700 - 4999Provinca Smoljan216
5000 - 5295Provinca Veliko Tërnovo185
5300 - 5481Provinca Gabrovo130
5500 - 5793Provinca Loveç171
5800 - 5999Provinca Pleven146
6000 - 6297Provinca Stara Zagora202
6300 - 6714Provinca Haskovo280
6600 - 6969Provinca Kërxhali319
7000 - 7174Provinca Rusje47
7200 - 7460Provinca Razgrad115
7500 - 7694Provinca Silistra123
7700 - 7999Provinca Tërgovishçe191
8000 - 8689Provinca Burgas311
8600 - 8789Provinca Jambol118
8800 - 8999Provinca Sliven130
9000 - 9299Provinca Varna183
9298 - 9699Provinca Dobriç235
9700 - 9974Provinca Shumen173

Harta interaktive

(5105) Kodet Postare në Bullgaria

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsiazonë
1000SofjaSofiya-Grad206802,2 km²
1040SofjaSofiya-Grad
1110SofjaSofiya-Grad
1111SofjaSofiya-Grad107581,673 km²
1113SofjaSofiya-Grad215594,129 km²
1124SofjaSofiya-Grad46221,151 km²
1125SofjaSofiya-Grad
1137PancharevoSofiya-Grad48389,5 km²
1138SofjaSofiya-Grad141033,28 km²
1142SofjaSofiya-Grad32200,472 km²
1151Sofiya-Grad1857751,5 km²
1164SofjaSofiya-Grad78552,103 km²
1165Sofiya-Grad5304157,1 km²
1172SofjaSofiya-Grad55701,074 km²
1186SofjaSofiya-Grad37631,728 km²
1191KokalyaneSofiya-Grad350710,7 km²
1202SofjaSofiya-Grad171892,497 km²
1211Sofiya-Grad10028,5 km²
1217SofjaSofiya-Grad41921,4 km²
1220SofjaSofiya-Grad447596,5 km²
1221Sofiya-Grad29907 km²
1222NegovanSofiya-Grad68358 km²
1223Sofiya-Grad247419,9 km²
1225SofjaSofiya-Grad3351524 km²
1229SofjaSofiya-Grad92621,83 km²
1231SofjaSofiya-Grad132464,67 km²
1233SofjaSofiya-Grad120161,506 km²
1247DobroslavtsiSofiya-Grad371516,2 km²
1252Sofiya-Grad80847,5 km²
1257Sofiya-Grad27038,1 km²
1261Sofiya-Grad69227,6 km²
1267SofjaSofiya-Grad42710,507 km²
1271SofjaSofiya-Grad157356,5 km²
1276Sofiya-Grad286219 km²
1278SofjaSofiya-Grad1337814,2 km²
1280Novi IskŭrSofiya-Grad1779318,8 km²
1281Novi IskŭrSofiya-Grad167359,9 km²
1282Novi IskŭrSofiya-Grad58649,7 km²
1289Sofiya-Grad625310,5 km²
1298SofjaSofiya-Grad41056 km²
1301SofjaSofiya-Grad
1303SofjaSofiya-Grad107791,319 km²
1309SofjaSofiya-Grad233123,709 km²
1320Sofiya-Grad2918659,2 km²
1324SofjaSofiya-Grad150142,588 km²
1326SofjaSofiya-Grad53482,219 km²
1330SofjaSofiya-Grad
1331SofjaSofiya-Grad12700,617 km²
1335SofjaSofiya-Grad27200,476 km²
1336SofjaSofiya-Grad91881,805 km²
Faqe 1Vazhdo

Bullgaria

Bullgaria (bullgarisht: България) zyrtarisht Republika e Bullgarisë (bullgarisht: Република България), është një vend në Evropën Juglindore. Ajo kufizohet nga Rumania në veri, Serbia dhe Maqedonia në perëndim, Greqia dhe Turqia në jug, dhe Deti i Zi në lindje...  ︎  Faqja Bullgaria Wikipedia