(20545) Kodet Postare në Franca

Shikoni një listë të Kodet Postare në Franca
Zona e orësOra e Evropës Qendrore
zonë643 801 km²
Popullsia64,8 milionë
Dendësia e popullsisë100,6 / km²
Kodet Postare00000, 01000, 01001 CEDEX (20542 më shumë)
Prefikset Telefon1, 2, 3 (5 më shumë)
Biznese në Franca3186845
Qytete8902
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
02000 - 02939 CEDEX 9, 60000 - 60981 CEDEX 9, 80000 - 80980Pikardia634
04000 - 06999 CEDEX, 13000 - 13990, 83000 - 84977 CEDEXProvence-Alpes-Côte d'Azur1552
08000 - 08800, 10000 - 10910 CEDEX 9, 51000 - 52920 CEDEX 9Champagne-Ardenne434
14000 - 14990, 50000 - 50958 CEDEX 9, 61000 - 61994 CEDEX 9Normandia e Poshtme498
16000 - 17940, 79000 - 79953 CEDEX 9, 86000 - 86984 CEDEXPoitou-Charentes668
19000 - 19800, 23000 - 23800, 87000 - 87950 CEDEX 9Limousin282
20000 - 20900 CEDEX 9Korsika184
27000 - 27950, 76000 - 76980Normandia e Epërme491
54000 - 55840, 57000 - 57990, 88000 - 88809 CEDEXLorena (rajon francez)821
59000 - 59998 CEDEX, 62000 - 62990Nord-Pas-de-Calais1021
67000 - 68990Alsasa595
75000 - 75998 CEDEX 14, 77000 - 78997 CEDEX, 91000 - 97490Île-de-France4319

Harta interaktive

(20545) Kodet Postare në Franca

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsiazonë
00000
01000Bourg-en-BresseRhône-Alpes4311536,8 km²
01001 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01002 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01003 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01004 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01005 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01006 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01007 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01008 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01009 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01010 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01011 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01012 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01013 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01014 CEDEX 9Bourg-en-BresseRhône-Alpes
01015 CEDEX 9Bourg-en-BresseRhône-Alpes
01016 CEDEX 9Bourg-en-BresseRhône-Alpes
01017 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01018 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01019 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01020 CEDEXBourg-en-BresseRhône-Alpes
01059 CEDEX 9Bourg-en-BresseRhône-Alpes
01060 CEDEX 9Bourg-en-BresseRhône-Alpes
01061 CEDEX 9Bourg-en-BresseRhône-Alpes
01069 CEDEX 9Bourg-en-BresseRhône-Alpes
01090LurcyRhône-Alpes985441,2 km²
01100GéovreissetRhône-Alpes33263105,3 km²
01101 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01102 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01103 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01104 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01105 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01106 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01107 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01108 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01109 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01110ChampdorRhône-Alpes7556197,9 km²
01111 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01112 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01115 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01116 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01117 CEDEXOyonnaxRhône-Alpes
01120Sainte-CroixRhône-Alpes1851993,7 km²
01121 CEDEXMontluelRhône-Alpes
01122 CEDEXMontluelRhône-Alpes
01123 CEDEXMontluelRhône-Alpes
01124 CEDEXMontluelRhône-Alpes
01125 CEDEXMontluelRhône-Alpes
01126 CEDEXMontluelRhône-Alpes
Faqe 1Vazhdo

Franca

Franca (frëngjisht France), zyrtarisht Republika Franceze (frëngjisht République Française), shtet i Evropës perëndimore, është i përbërë nga Franca metropolitane dhe nga departamentet e përtejdetit (Departaments d'Otremer). Parisi është qyteti më i madh dhe k..  ︎  Faqja Franca Wikipedia