Zona e orësOra e Grënlandës Perëndimore
zonë266 861 049 km²
Popullsia56375
Dendësia e popullsisë0,0002 / km²
Kodet Postare2412, 3900, 3905 (30 më shumë)
Prefikset Telefon3, 31, 32 (23 më shumë)
Biznese në Groenlanda529
Qytete25
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
3910 - 3912Qeqqata4
3919 - 3924Kujalleq6
3930 - 3940Sermersooq8
3950 - 3972Qaasuitsup9

Groenlanda

Grenlanda (Danisht : Grønland) - "vend i gjelbërt" është një krahinë Daneze vetqeverisëse, e cila gjendet ndërmjet Oqeanit Arktik dhe atij Atlantik, në lindje të Arkipelagut Arktik Kanadez. Megjithëse nga pikëpamja fiziko-gjeografike dhe etnike është një komb ..  ︎  Faqja Groenlanda Wikipedia