97107 CEDEX · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 97108 CEDEX - Basse-Terre, Guadalupa

Qyteti primarBasse-Terre
Ora lokalee enjte 9:33 p.d.
Zona e orësOra standarde e Atlantikut
koordinon15.9985° / -61.7255°
Kodet Postare të lidhura97102 CEDEX97103 CEDEX97104 CEDEX97105 CEDEX97106 CEDEX97107 CEDEX

Harta e Kodi Postar 97108 CEDEX

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
27.4.185:15 m.d.3,64,6 km10 000 m1km NW of Baillif, Guadeloupeusgs.gov
31.1.168:42 p.d.4,813,3 km115 270 m5km WNW of Capesterre-Belle-Eau, Guadeloupeusgs.gov
22.12.157:21 m.d.4,423,9 km144 170 m5km ESE of Pointe-Noire, Guadeloupeusgs.gov
19.12.1411:49 p.d.5,623,5 km118 070 m4km SSW of Pointe-Noire, Guadeloupeusgs.gov
2.1.147:34 m.d.4,214,9 km165 550 m11km WSW of Vieux-Habitants, Guadeloupeusgs.gov
16.10.1212:03 m.d.4,223,4 km177 800 mGuadeloupe region, Leeward Islandsusgs.gov
14.4.087:27 p.d.3,824,4 km19 500 mGuadeloupe region, Leeward Islandsusgs.gov
13.11.063:49 m.d.3,221,9 km12 200 mGuadeloupe region, Leeward Islandsusgs.gov
12.11.063:57 m.d.3,322,5 km12 600 mGuadeloupe region, Leeward Islandsusgs.gov
12.11.063:21 m.d.3,422,2 km12 500 mGuadeloupe region, Leeward Islandsusgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 97108 CEDEX

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe