97168 CEDEX · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 97169 CEDEX - Pointe-à-Pitre, Guadalupa

Qyteti primarPointe-à-Pitre
Ora lokalee premte 2:59 m.d.
Zona e orësOra standarde e Atlantikut
koordinon16.2422° / -61.5343°
Kodet Postare të lidhura97163 CEDEX97164 CEDEX97165 CEDEX97166 CEDEX97167 CEDEX97168 CEDEX

Harta e Kodi Postar 97169 CEDEX

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
27.4.185:15 m.d.3,633,6 km10 000 m1km NW of Baillif, Guadeloupeusgs.gov
9.1.181:50 m.d.4,131,5 km123 740 m14km SE of Capesterre-Belle-Eau, Guadeloupeusgs.gov
25.10.1611:45 p.d.4,66,7 km90 770 m4km SE of Les Abymes, Guadeloupeusgs.gov
31.1.168:42 p.d.4,822,6 km115 270 m5km WNW of Capesterre-Belle-Eau, Guadeloupeusgs.gov
22.12.157:21 m.d.4,422 km144 170 m5km ESE of Pointe-Noire, Guadeloupeusgs.gov
19.12.1411:49 p.d.5,629,8 km118 070 m4km SSW of Pointe-Noire, Guadeloupeusgs.gov
16.10.1212:03 m.d.4,233,9 km177 800 mGuadeloupe region, Leeward Islandsusgs.gov
20.8.082:26 p.d.3,225,6 km32 000 mGuadeloupe region, Leeward Islandsusgs.gov
20.7.089:31 p.d.3,716,4 km35 000 mGuadeloupe region, Leeward Islandsusgs.gov
28.5.086:01 m.d.3,519,5 km154 300 mBasse-Terre, Guadeloupe, Leeward Islandsusgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 97169 CEDEX

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe