Kodi Postar tjetër · 01001

Kodi Postar 01000 - Guatemala City, Departamento de Guatemala

Qyteti primarGuatemala City
Prefikset Telefon26
Ora lokalee martë 7:48 p.d.
Zona e orësOra standarde e SHBA-së Qendrore
koordinon14.604692832687508° / -90.54495075451959°
Kodet Postare të lidhura010010100201003010040100801009

Harta e Kodi Postar 01000

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 01000
 Colonia Toledo: 20%
 Zona 15: 20%
 Aurora Dos: 20%
 Zona 13: 20%
 Zona 10: 20%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 01000
 Prefiksi Telefon 2: 63,6%
 Prefiksi Telefon 7: 27,3%
 Prefiksi Telefon 5: 9,1%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 15,5%
 Hotele & Udhëtime: 9,8%
 Automobilistik: 9,2%
 Shërbime Financiare: 9,2%
 Arsim: 8%
 Ushqim: 7,5%
 Restorantet: 7,5%
 Shёrbimet profesionale: 6,3%
 Mjekësi: 5,7%
 industri: 5,2%
 Tjetër: 16,1%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
31.3.196:32 m.d.3,316,6 km10 000 m3km W of Amatitlan, Guatemalausgs.gov
24.12.188:46 m.d.4,414,2 km204 200 m3km E of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
1.7.1810:21 p.d.4,112 km207 440 m2km WSW of Villa Nueva, Guatemalausgs.gov
30.10.1711:21 p.d.4,34,7 km96 040 m5km SSE of Mixco, Guatemalausgs.gov
18.8.1710:42 m.d.4,418,3 km199 340 m3km NE of Jocotenango, Guatemalausgs.gov
19.7.174:26 p.d.4,818,9 km194 890 m3km WSW of Fraijanes, Guatemalausgs.gov
4.6.174:57 m.d.4,817,6 km183 580 m2km WSW of Amatitlan, Guatemalausgs.gov
16.2.175:33 p.d.4,813,8 km202 240 m2km SSW of Petapa, Guatemalausgs.gov
2.5.168:13 m.d.4,314,4 km49 410 m5km E of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
28.2.161:49 p.d.3,511,6 km28 210 m3km ENE of Magdalena Milpas Altas, Guatemalausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 01000

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qytete

Përqindja e bizneseve nga qyteti në 01000
 Guatemala City: 81,8%
 Puerto San José: 9,1%
 Sololá: 9,1%