Kodi Postar tjetër · 01011

Kodi Postar 01010 - Departamento de Guatemala

Prefikset Telefon26
Qytetet përkatëseGuatemala City
LagjetColonia Alcazar, Colonia Oakland, Zona 1, Zona 10
Ora lokalee martë 7:46 p.d.
Zona e orësOra standarde e SHBA-së Qendrore
koordinon14.597004589211782° / -90.50979471913149°
Kodet Postare të lidhura010110101201013010140101501016

Harta e Kodi Postar 01010

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 01010
 Zona 10: 70,6%
 Colonia Oakland: 5,6%
 Tjetër: 23,7%

Përqendrimi i biznesit në Kodi Postar 01010

01010 Hartë interaktive biznesi

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 23,2%
 Shёrbimet profesionale: 14,5%
 Restorantet: 13,5%
 Mjekësi: 9,6%
 industri: 5,4%
 Tjetër: 33,8%

Shpërndarja e biznesit sipas çmimit për Kodi Postar 01010

 i lirë: 49,6%
 mesatar: 42%
 i shtrenjtë: 7,6%
 Shumë të Shtrenjta: 0,8%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
12.6.198:31 m.d.4,821 km204 470 m4km SE of Fraijanes, Guatemalausgs.gov
31.3.196:32 m.d.3,318,8 km10 000 m3km W of Amatitlan, Guatemalausgs.gov
24.12.188:46 m.d.4,412,6 km204 200 m3km E of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
1.7.1810:21 p.d.4,114,1 km207 440 m2km WSW of Villa Nueva, Guatemalausgs.gov
30.10.1711:21 p.d.4,38,3 km96 040 m5km SSE of Mixco, Guatemalausgs.gov
19.7.174:26 p.d.4,816,9 km194 890 m3km WSW of Fraijanes, Guatemalausgs.gov
4.6.174:57 m.d.4,819,4 km183 580 m2km WSW of Amatitlan, Guatemalausgs.gov
16.2.175:33 p.d.4,813,9 km202 240 m2km SSW of Petapa, Guatemalausgs.gov
2.5.168:13 m.d.4,312,2 km49 410 m5km E of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
28.2.161:49 p.d.3,514,9 km28 210 m3km ENE of Magdalena Milpas Altas, Guatemalausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 01010

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe