01011 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 01013

Kodi Postar 01012 - Guatemala City, Departamento de Guatemala

Qyteti primarGuatemala City
Prefikset Telefon26
LagjetColonia El Carmen, Colonia Santa Elisa, Colonia la Reformita, Zona 12, Zona 21
Ora lokalee mërkurë 11:28 m.d.
Zona e orësOra standarde e SHBA-së Qendrore
koordinon14.586307584230159° / -90.55389383322844°
Kodet Postare të lidhura010100101101013010140101501016

Harta e Kodi Postar 01012

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 01012
 Zona 12: 72,6%
 Colonia la Reformita: 6,3%
 Colonia El Carmen: 4,2%
 Zona 21: 4,2%
 Tjetër: 12,6%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 01012
 Prefiksi Telefon 2: 90,1%
 Prefiksi Telefon 5: 5,2%
 Tjetër: 4,7%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 23,4%
 industri: 14,4%
 Automobilistik: 11,8%
 Shёrbimet profesionale: 10,6%
 Arsim: 6,9%
 Tjetër: 32,9%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
31.3.196:32 m.d.3,314,5 km10 000 m3km W of Amatitlan, Guatemalausgs.gov
24.12.188:46 m.d.4,412,8 km204 200 m3km E of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
1.7.1810:21 p.d.4,19,8 km207 440 m2km WSW of Villa Nueva, Guatemalausgs.gov
30.10.1711:21 p.d.4,33,5 km96 040 m5km SSE of Mixco, Guatemalausgs.gov
18.8.1710:42 m.d.4,417,5 km199 340 m3km NE of Jocotenango, Guatemalausgs.gov
19.7.174:26 p.d.4,817,6 km194 890 m3km WSW of Fraijanes, Guatemalausgs.gov
4.6.174:57 m.d.4,815,4 km183 580 m2km WSW of Amatitlan, Guatemalausgs.gov
16.2.175:33 p.d.4,811,7 km202 240 m2km SSW of Petapa, Guatemalausgs.gov
2.5.168:13 m.d.4,313,2 km49 410 m5km E of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
28.2.161:49 p.d.3,510 km28 210 m3km ENE of Magdalena Milpas Altas, Guatemalausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 01012

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe