01018 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 01021 - Guatemala City, Departamento de Guatemala

Qyteti primarGuatemala City
Prefikset Telefon26
Ora lokalee enjte 1:00 m.d.
Zona e orësOra standarde e SHBA-së Qendrore
koordinon14.6328° / -90.5199°
Kodet Postare të lidhura010100101401015010160101701018

Harta e Kodi Postar 01021

Harta interaktive

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 14,7%
 Arsim: 11%
 Ushqim: 9,2%
 Shёrbimet profesionale: 9,2%
 Automobilistik: 8,3%
 industri: 8,3%
 Shërbime Shtëpie: 6,4%
 Hotele & Udhëtime: 5,5%
 Mjekësi: 5,5%
 Sporte & Aktivitete: 5,5%
 Besimi: 4,6%
 Restorantet: 4,6%
 Tjetër: 7,3%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
31.3.196:32 m.d.3,320,7 km10 000 m3km W of Amatitlan, Guatemalausgs.gov
24.12.188:46 m.d.4,416,6 km204 200 m3km E of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
1.7.1810:21 p.d.4,116,1 km207 440 m2km WSW of Villa Nueva, Guatemalausgs.gov
30.10.1711:21 p.d.4,38,5 km96 040 m5km SSE of Mixco, Guatemalausgs.gov
18.8.1710:42 m.d.4,421,3 km199 340 m3km NE of Jocotenango, Guatemalausgs.gov
19.7.174:26 p.d.4,821 km194 890 m3km WSW of Fraijanes, Guatemalausgs.gov
4.6.174:57 m.d.4,821,7 km183 580 m2km WSW of Amatitlan, Guatemalausgs.gov
16.2.175:33 p.d.4,817,3 km202 240 m2km SSW of Petapa, Guatemalausgs.gov
2.5.168:13 m.d.4,316,3 km49 410 m5km E of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
28.2.161:49 p.d.3,515,4 km28 210 m3km ENE of Magdalena Milpas Altas, Guatemalausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 01021

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe