01052 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 01054

Kodi Postar 01053 - San José del Golfo, Departamento de Guatemala

Qyteti primarSan José del Golfo
Ora lokalee enjte 7:26 p.d.
Zona e orësOra standarde e SHBA-së Qendrore
koordinon14.7628° / -90.3764°
Kodet Postare të lidhura010510105201054010550105601057

Harta e Kodi Postar 01053

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
12.6.198:31 m.d.4,836,5 km204 470 m4km SE of Fraijanes, Guatemalausgs.gov
24.12.188:46 m.d.4,433,6 km204 200 m3km E of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
30.10.1711:21 p.d.4,329,5 km96 040 m5km SSE of Mixco, Guatemalausgs.gov
19.7.174:26 p.d.4,836,2 km194 890 m3km WSW of Fraijanes, Guatemalausgs.gov
2.5.168:13 m.d.4,332,1 km49 410 m5km E of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
28.2.161:49 p.d.3,536,4 km28 210 m3km ENE of Magdalena Milpas Altas, Guatemalausgs.gov
4.1.165:26 p.d.4,422,6 km206 330 m5km WNW of Guatemala City, Guatemalausgs.gov
26.7.134:38 m.d.4,429,1 km199 300 m6km SSE of Mixco, Guatemalausgs.gov
25.3.134:02 m.d.6,231,9 km189 000 m6km ENE of Santa Catarina Pinula, Guatemalausgs.gov
26.7.127:06 m.d.4,731,5 km216 000 mGuatemalausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 01053

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe