01058 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 01059 - Departamento de Guatemala

Prefikset Telefon26
Ora lokalee martë 7:25 p.d.
Zona e orësOra standarde e SHBA-së Qendrore
koordinon14.7189° / -90.6442°
Kodet Postare të lidhura010530105401055010560105701058

Harta e Kodi Postar 01059

Harta interaktive

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 01059
 Prefiksi Telefon 6: 63,6%
 Prefiksi Telefon 7: 9,1%
 Prefiksi Telefon 2: 9,1%
 Prefiksi Telefon 5: 9,1%
 Prefiksi Telefon 4: 9,1%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 34,1%
 Automobilistik: 8%
 Shërbime Financiare: 6,5%
 industri: 6,5%
 Mjekësi: 5,8%
 Restorantet: 5,8%
 Arsim: 5,1%
 Ushqim: 5,1%
 Besimi: 5,1%
 Shërbime Shtëpie: 4,3%
 Shёrbimet profesionale: 4,3%
 Tjetër: 9,4%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
31.3.196:32 m.d.3,325,2 km10 000 m3km W of Amatitlan, Guatemalausgs.gov
31.3.195:55 p.d.3,923,2 km10 000 m1km NNW of Santa Maria de Jesus, Guatemalausgs.gov
1.7.1810:21 p.d.4,122,4 km207 440 m2km WSW of Villa Nueva, Guatemalausgs.gov
30.10.1711:21 p.d.4,315,5 km96 040 m5km SSE of Mixco, Guatemalausgs.gov
18.8.1710:42 m.d.4,415 km199 340 m3km NE of Jocotenango, Guatemalausgs.gov
28.2.161:49 p.d.3,517,5 km28 210 m3km ENE of Magdalena Milpas Altas, Guatemalausgs.gov
24.2.168:23 m.d.3,223,1 km36 420 m3km E of Santa Maria de Jesus, Guatemalausgs.gov
4.1.165:26 p.d.4,411,3 km206 330 m5km WNW of Guatemala City, Guatemalausgs.gov
7.10.144:16 m.d.4,217,8 km231 560 m0km ENE of Jocotenango, Guatemalausgs.gov
26.7.134:38 m.d.4,416,9 km199 300 m6km SSE of Mixco, Guatemalausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 01059

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qytete

Përqindja e bizneseve nga qyteti në 01059
 Guatemala City: 64,3%
 San Juan Sacatepéquez: 28,6%
 Mixco: 7,1%