Kodi Postar tjetër · 01061

Kodi Postar 01060 - San Raimundo, Departamento de Guatemala

Qyteti primarSan Raimundo
Ora lokalee martë 7:45 p.d.
Zona e orësOra standarde e SHBA-së Qendrore
koordinon14.7647° / -90.5956°
Kodet Postare të lidhura010610106201063010640106501066

Harta e Kodi Postar 01060

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
31.3.195:55 p.d.3,930,1 km10 000 m1km NNW of Santa Maria de Jesus, Guatemalausgs.gov
1.7.1810:21 p.d.4,127,2 km207 440 m2km WSW of Villa Nueva, Guatemalausgs.gov
30.10.1711:21 p.d.4,319,3 km96 040 m5km SSE of Mixco, Guatemalausgs.gov
18.8.1710:42 m.d.4,422,1 km199 340 m3km NE of Jocotenango, Guatemalausgs.gov
28.2.161:49 p.d.3,523,1 km28 210 m3km ENE of Magdalena Milpas Altas, Guatemalausgs.gov
24.2.168:23 m.d.3,229,6 km36 420 m3km E of Santa Maria de Jesus, Guatemalausgs.gov
4.1.165:26 p.d.4,412,2 km206 330 m5km WNW of Guatemala City, Guatemalausgs.gov
7.10.144:16 m.d.4,224,9 km231 560 m0km ENE of Jocotenango, Guatemalausgs.gov
26.7.134:38 m.d.4,420,3 km199 300 m6km SSE of Mixco, Guatemalausgs.gov
26.7.127:06 m.d.4,719,5 km216 000 mGuatemalausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 01060

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe