01061 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 01063

Kodi Postar 01062 - Fraijanes, Departamento de Guatemala

Qyteti primarFraijanes
Ora lokalee enjte 1:08 m.d.
Zona e orësOra standarde e SHBA-së Qendrore
koordinon14.519565176675197° / -90.45996734780945°
Kodet Postare të lidhura010600106101063010640106501066

Harta e Kodi Postar 01062

Harta interaktive

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 01062
 Prefiksi Telefon 6: 60%
 Prefiksi Telefon 2: 20%
 Prefiksi Telefon 4: 10%
 Prefiksi Telefon 5: 10%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 23,4%
 industri: 10,6%
 Shёrbimet profesionale: 9,6%
 Restorantet: 9%
 Ushqim: 6,4%
 Mjekësi: 6,4%
 Automobilistik: 5,9%
 Shërbime Shtëpie: 5,9%
 Arsim: 4,8%
 Tjetër: 18,1%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
4.7.195:20 m.d.4,318,2 km176 700 m7km WSW of Santa Cruz Naranjo, Guatemalausgs.gov
12.6.198:31 m.d.4,810,9 km204 470 m4km SE of Fraijanes, Guatemalausgs.gov
24.12.188:46 m.d.4,45,8 km204 200 m3km E of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
1.7.1810:21 p.d.4,116,5 km207 440 m2km WSW of Villa Nueva, Guatemalausgs.gov
30.10.1711:21 p.d.4,315,7 km96 040 m5km SSE of Mixco, Guatemalausgs.gov
19.7.174:26 p.d.4,87,9 km194 890 m3km WSW of Fraijanes, Guatemalausgs.gov
16.2.175:33 p.d.4,811,4 km202 240 m2km SSW of Petapa, Guatemalausgs.gov
14.6.164:36 p.d.4,317,8 km10 000 m12km S of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
2.5.168:13 m.d.4,33,9 km49 410 m5km E of Villa Canales, Guatemalausgs.gov
7.9.131:46 m.d.3,613,2 km7 600 m4km SSW of Petapa, Guatemalausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 01062

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qytete

Përqindja e bizneseve nga qyteti në 01062
 Guatemala City: 66,7%
 Fraijanes: 29,2%
 Villa Canales: 4,2%