121010 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 121012

Kodi Postar 121011 - Farīdābād, State of Haryāna

Qyteti primarFarīdābād
Ora lokalee premte 11:41 p.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon28.14347° / 77.30034°
Kodet Postare të lidhura121005121010121012121013121014121015

Harta e Kodi Postar 121011

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
16.3.194:41 m.d.484,5 km10 000 m11km W of Govindgarh, Indiausgs.gov
9.9.185:58 m.d.3,687,4 km10 000 m7km S of Kharkhauda, Indiausgs.gov
9.9.184:07 p.d.4,674,1 km10 000 m10km WSW of Bahadurgarh, Indiausgs.gov
16.11.162:59 m.d.4,460,9 km10 000 m14km SE of Bawal, Indiausgs.gov
10.9.168:27 p.d.4,199,3 km10 000 m7km N of Beri Khas, Indiausgs.gov
19.6.127:00 p.d.4,188,5 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
4.3.1211:41 m.d.5,197,5 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
7.9.1110:58 p.d.4,365,3 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov
25.11.073:12 m.d.4,751,5 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov
17.10.0710:54 m.d.4,749,5 km10 000 mRajasthan-Uttar Pradesh border region, Indiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 121011

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe