Kodi Postar tjetër · 121202

Kodi Postar 121201 - Farīdābād, State of Haryāna

Qyteti primarFarīdābād
Ora lokalee shtunë 8:24 p.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon28.38221° / 77.30309°
Kodet Postare të lidhura121202121203121204121205121206121207

Harta e Kodi Postar 121201

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
9.9.185:58 m.d.3,666,4 km10 000 m7km S of Kharkhauda, Indiausgs.gov
9.9.184:07 p.d.4,656,8 km10 000 m10km WSW of Bahadurgarh, Indiausgs.gov
1.7.183:07 p.d.4,586,8 km10 000 m14km NW of Sonipat, Indiausgs.gov
1.6.173:55 m.d.4,783,2 km10 000 m12km NW of Kharkhauda, Indiausgs.gov
16.11.162:59 m.d.4,472,6 km10 000 m14km SE of Bawal, Indiausgs.gov
10.9.168:27 p.d.4,183,2 km10 000 m7km N of Beri Khas, Indiausgs.gov
19.6.127:00 p.d.4,171,6 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
4.3.1211:41 m.d.5,179,6 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
7.9.1110:58 p.d.4,339,5 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov
25.11.073:12 m.d.4,730,8 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 121201

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe