121211 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 121213

Kodi Postar 121212 - Farīdābād, State of Haryāna

Qyteti primarFarīdābād
Ora lokalee premte 11:40 p.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon28.38221° / 77.30309°
Kodet Postare të lidhura121210121211121213121214121215121216

Harta e Kodi Postar 121212

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 121212
 Meenakshi Nagar: 33,3%
 Borivali East: 33,3%
 Parel: 33,3%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 121212
 Prefiksi Telefon 80: 25%
 Prefiksi Telefon 33: 25%
 Prefiksi Telefon 22: 25%
 Prefiksi Telefon 423: 25%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 33,6%
 Shёrbimet profesionale: 8,9%
 Ushqim: 7,1%
 industri: 7,1%
 Automobilistik: 6%
 Mjekësi: 4,8%
 Besimi: 4,8%
 Restorantet: 4,8%
 Tjetër: 22,9%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
9.9.185:58 m.d.3,666,4 km10 000 m7km S of Kharkhauda, Indiausgs.gov
9.9.184:07 p.d.4,656,8 km10 000 m10km WSW of Bahadurgarh, Indiausgs.gov
1.7.183:07 p.d.4,586,8 km10 000 m14km NW of Sonipat, Indiausgs.gov
1.6.173:55 m.d.4,783,2 km10 000 m12km NW of Kharkhauda, Indiausgs.gov
16.11.162:59 m.d.4,472,6 km10 000 m14km SE of Bawal, Indiausgs.gov
10.9.168:27 p.d.4,183,2 km10 000 m7km N of Beri Khas, Indiausgs.gov
19.6.127:00 p.d.4,171,6 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
4.3.1211:41 m.d.5,179,6 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
7.9.1110:58 p.d.4,339,5 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov
25.11.073:12 m.d.4,730,8 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 121212

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qytete

Përqindja e bizneseve nga qyteti në 121212
 Madurai: 16,7%
 Hyderabad: 8,3%
 Nagpur: 8,3%
 Mysore: 8,3%
 Hāora: 8,3%
 Shimla: 8,3%
 Salt Lake City: 8,3%
 Pune: 8,3%
 Ooty: 8,3%
 Mumbai: 8,3%
 Gangāpur: 8,3%