122052 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 122098 - Gurgaon, State of Haryāna

Qyteti primarGurgaon
Prefikset Telefon124
Ora lokalee enjte 7:26 p.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon28.4001° / 76.9661°
Kodet Postare të lidhura122019122021122022122050122051122052

Harta e Kodi Postar 122098

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
9.9.185:58 m.d.3,648,1 km10 000 m7km S of Kharkhauda, Indiausgs.gov
9.9.184:07 p.d.4,631,9 km10 000 m10km WSW of Bahadurgarh, Indiausgs.gov
1.7.183:07 p.d.4,576,9 km10 000 m14km NW of Sonipat, Indiausgs.gov
1.6.173:55 m.d.4,766,2 km10 000 m12km NW of Kharkhauda, Indiausgs.gov
16.11.162:59 m.d.4,451,3 km10 000 m14km SE of Bawal, Indiausgs.gov
10.9.168:27 p.d.4,156,1 km10 000 m7km N of Beri Khas, Indiausgs.gov
19.6.127:00 p.d.4,145,6 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
4.3.1211:41 m.d.5,154,9 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
7.9.1110:58 p.d.4,342 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov
25.11.073:12 m.d.4,719,3 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 122098

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe