122205 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 122207

Kodi Postar 122206 - Delhi, National Capital Territory of Delhi

Qyteti primarDelhi
Prefikset Telefon11124
Qytetet përkatëseGurgaon
Ora lokalee diel 7:02 p.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon28.46385° / 77.01783°
Kodet Postare të lidhura122201122202122203122204122205122207

Harta e Kodi Postar 122206

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
9.9.185:58 m.d.3,643,1 km10 000 m7km S of Kharkhauda, Indiausgs.gov
9.9.184:07 p.d.4,629,2 km10 000 m10km WSW of Bahadurgarh, Indiausgs.gov
1.7.183:07 p.d.4,570,2 km10 000 m14km NW of Sonipat, Indiausgs.gov
1.6.173:55 m.d.4,761,2 km10 000 m12km NW of Kharkhauda, Indiausgs.gov
16.11.162:59 m.d.4,459,9 km10 000 m14km SE of Bawal, Indiausgs.gov
10.9.168:27 p.d.4,155 km10 000 m7km N of Beri Khas, Indiausgs.gov
19.6.127:00 p.d.4,143,8 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
4.3.1211:41 m.d.5,152,6 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
7.9.1110:58 p.d.4,333,3 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov
25.11.073:12 m.d.4,710,8 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 122206

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe