123001 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 123021

Kodi Postar 123003 - State of Haryāna

Prefikset Telefon124125012511252Më shumë
Ora lokalee shtunë 8:07 p.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon28.29027° / 76.33377°
Kodet Postare të lidhura123001123021123023123024123027123028

Harta e Kodi Postar 123003

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
9.9.185:58 m.d.3,676,7 km10 000 m7km S of Kharkhauda, Indiausgs.gov
9.9.184:07 p.d.4,661,6 km10 000 m10km WSW of Bahadurgarh, Indiausgs.gov
7.7.189:13 m.d.3,657,3 km10 000 m7km N of Kot Putli, Indiausgs.gov
1.6.173:55 m.d.4,787,5 km10 000 m12km NW of Kharkhauda, Indiausgs.gov
16.11.162:59 m.d.4,448,3 km10 000 m14km SE of Bawal, Indiausgs.gov
10.9.168:27 p.d.4,157,9 km10 000 m7km N of Beri Khas, Indiausgs.gov
20.12.125:00 p.d.3,974 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
19.6.127:00 p.d.4,159,5 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
4.3.1211:41 m.d.5,165,2 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
7.9.1110:58 p.d.4,396,5 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 123003

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe