123505 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 123506 - Gurgaon, State of Haryāna

Qyteti primarGurgaon
Prefikset Telefon124
Ora lokalee enjte 7:31 p.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon28.44803688234589° / 76.83027197234871°
Kodet Postare të lidhura123413123414123501123502123504123505

Harta e Kodi Postar 123506

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
9.9.185:58 m.d.3,641,2 km10 000 m7km S of Kharkhauda, Indiausgs.gov
9.9.184:07 p.d.4,622,8 km10 000 m10km WSW of Bahadurgarh, Indiausgs.gov
7.7.189:13 m.d.3,695,6 km10 000 m7km N of Kot Putli, Indiausgs.gov
1.7.183:07 p.d.4,572,1 km10 000 m14km NW of Sonipat, Indiausgs.gov
1.6.173:55 m.d.4,758,5 km10 000 m12km NW of Kharkhauda, Indiausgs.gov
16.11.162:59 m.d.4,451,1 km10 000 m14km SE of Bawal, Indiausgs.gov
10.9.168:27 p.d.4,143,5 km10 000 m7km N of Beri Khas, Indiausgs.gov
19.6.127:00 p.d.4,134,1 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
4.3.1211:41 m.d.5,143,8 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
7.9.1110:58 p.d.4,346,5 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 123506

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe