124001 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 124010

Kodi Postar 124006 - State of Haryāna

Prefikset Telefon124125012511252Më shumë
Ora lokalee shtunë 8:09 p.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon28.961215199999987° / 76.61822319999999°
Kodet Postare të lidhura123506124001124010124021124022124106

Harta e Kodi Postar 124006

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
19.2.196:29 m.d.479,8 km10 000 m5km ENE of Kandhla, Indiausgs.gov
9.9.185:58 m.d.3,626,7 km10 000 m7km S of Kharkhauda, Indiausgs.gov
9.9.184:07 p.d.4,638,9 km10 000 m10km WSW of Bahadurgarh, Indiausgs.gov
1.7.183:07 p.d.4,533,7 km10 000 m14km NW of Sonipat, Indiausgs.gov
1.6.173:55 m.d.4,715,8 km10 000 m12km NW of Kharkhauda, Indiausgs.gov
10.9.168:27 p.d.4,121,8 km10 000 m7km N of Beri Khas, Indiausgs.gov
19.6.127:00 p.d.4,126,7 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
4.3.1211:41 m.d.5,117,1 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
7.9.1110:58 p.d.4,361,6 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov
25.11.073:12 m.d.4,762,2 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 124006

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe