125044 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 125047

Kodi Postar 125045 - State of Haryāna

Prefikset Telefon124125012511252Më shumë
Ora lokalee shtunë 1:50 p.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon29.09514727120254° / 75.96829302268206°
Kodet Postare të lidhura125033125042125044125047125048125049

Harta e Kodi Postar 125045

Harta interaktive

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Automobilistik: 42,3%
 Mjekësi: 15,3%
 Shërbime Financiare: 8,1%
 Arsim: 7,2%
 Shёrbimet profesionale: 7,2%
 Hotele & Udhëtime: 6,3%
 Komuniteti & Qeveria: 4,5%
 Restorantet: 4,5%
 Tjetër: 4,5%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
9.9.185:58 m.d.3,690,3 km10 000 m7km S of Kharkhauda, Indiausgs.gov
9.9.184:07 p.d.4,695,6 km10 000 m10km WSW of Bahadurgarh, Indiausgs.gov
1.7.183:07 p.d.4,593,6 km10 000 m14km NW of Sonipat, Indiausgs.gov
1.6.173:55 m.d.4,780,2 km10 000 m12km NW of Kharkhauda, Indiausgs.gov
10.9.168:27 p.d.4,169,2 km10 000 m7km N of Beri Khas, Indiausgs.gov
19.6.127:00 p.d.4,180,9 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
4.3.1211:41 m.d.5,173,5 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
7.5.069:01 p.d.4,359,2 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
31.3.063:25 p.d.3,963,5 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
27.2.016:41 m.d.3,852,1 km33 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 125045

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qytete

Përqindja e bizneseve nga qyteti në 125045
 Hānsi: 66,1%
 Nārnaund: 23,2%
 Hisar: 5,4%
 Jīnd: 3,6%
 Tjetër: 1,8%