Kodi Postar tjetër · 127021

Kodi Postar 127020 - Hisar, State of Haryāna

Qyteti primarHisar
Prefikset Telefon1662
Ora lokalee mërkurë 6:43 m.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon28.84815° / 75.5464°
Kodet Postare të lidhura127021127022127025127026127027127028

Harta e Kodi Postar 127020

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
7.5.069:01 p.d.4,399,9 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
27.2.016:41 m.d.3,854 km33 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
30.3.983:55 m.d.3,998 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov