127502 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 127503 - Bhiwāni, State of Haryāna

Qyteti primarBhiwāni
Prefikset Telefon1664
Ora lokalee mërkurë 6:46 m.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon28.7891° / 76.1373°
Kodet Postare të lidhura127309127310127311127312127501127502

Harta e Kodi Postar 127503

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
9.9.185:58 m.d.3,668,6 km10 000 m7km S of Kharkhauda, Indiausgs.gov
9.9.184:07 p.d.4,667,4 km10 000 m10km WSW of Bahadurgarh, Indiausgs.gov
1.7.183:07 p.d.4,584,3 km10 000 m14km NW of Sonipat, Indiausgs.gov
1.6.173:55 m.d.4,765,9 km10 000 m12km NW of Kharkhauda, Indiausgs.gov
10.9.168:27 p.d.4,142,6 km10 000 m7km N of Beri Khas, Indiausgs.gov
19.6.127:00 p.d.4,153,9 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
4.3.1211:41 m.d.5,150 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
25.11.073:12 m.d.4,793,6 km10 000 mHaryana-Delhi-Uttar Pradesh region, Indiausgs.gov
7.5.069:01 p.d.4,346,2 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov
31.3.063:25 p.d.3,950,2 km10 000 mHaryana - Delhi region, Indiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 127503

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe