133001 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 133004

Kodi Postar 133003 - Ambāla, State of Haryāna

Qyteti primarAmbāla
Prefikset Telefon171
Ora lokalee premte 11:32 p.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon30.363281329728643° / 76.79813520404439°
Kodet Postare të lidhura133001133004133005133006133008133010

Harta e Kodi Postar 133003

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 133003
 Shivaji Park, Housing Board Colony, Luxmi Nagar: 20%
 Shivaji Park, Luxmi Nagar: 20%
 Sector 10: 20%
 Indupuram Colony: 10%
 Sena Nagar: 10%
 Block CW: 10%
 Sena Nagar, Dholkot, Crossing: 10%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 27,7%
 Automobilistik: 10,9%
 industri: 9,9%
 Restorantet: 8,9%
 Hotele & Udhëtime: 7,9%
 Ushqim: 6,9%
 Shёrbimet profesionale: 5,9%
 Tjetër: 21,8%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
20.2.1410:46 m.d.4,671,7 km16 020 m19km ESE of Dirba, Indiausgs.gov
26.11.043:53 m.d.3,751,9 km42 100 mHaryana - Uttaranchal region, Indiausgs.gov
13.8.974:10 m.d.4,294,5 km33 000 mPunjab-Himachal Pradesh border region, Indiausgs.gov
11.11.968:20 m.d.4,561 km53 700 mUttar Pradesh, Indiausgs.gov
15.7.829:15 m.d.4,244,9 km103 300 mHaryana - Uttaranchal region, Indiausgs.gov