302034 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 302036

Kodi Postar 302035 - Jaipur, State of Rājasthān

Qyteti primarJaipur
Prefikset Telefon141
Ora lokalee diel 1:43 m.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon26.80244057684452° / 75.8049148750388°
Kodet Postare të lidhura302030302031302032302033302034302036

Harta e Kodi Postar 302035

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
3.9.1510:57 p.d.470,7 km14 200 m7km WNW of Ringas, Indiausgs.gov
23.2.134:57 m.d.3,659,9 km10 000 m12km SW of Ringas, Indiausgs.gov
20.12.125:00 p.d.3,998,9 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
24.12.062:43 m.d.4,235,8 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
10.8.034:17 p.d.4,546,3 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
2.5.027:29 p.d.4,199 km33 000 mRajasthan, Indiausgs.gov