302054 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 302055 - Jaipur, State of Rājasthān

Qyteti primarJaipur
Prefikset Telefon141
Ora lokalee diel 1:54 m.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon26.9051° / 75.80127°
Kodet Postare të lidhura302042302043302051302052302053302054

Harta e Kodi Postar 302055

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
3.9.1510:57 p.d.460,5 km14 200 m7km WNW of Ringas, Indiausgs.gov
23.2.134:57 m.d.3,650,3 km10 000 m12km SW of Ringas, Indiausgs.gov
20.12.125:00 p.d.3,988,3 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
24.12.062:43 m.d.4,235,1 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
10.8.034:17 p.d.4,535 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
2.5.027:29 p.d.4,187,6 km33 000 mRajasthan, Indiausgs.gov