303012 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 303031

Kodi Postar 303017 - Jaipur, State of Rājasthān

Qyteti primarJaipur
Prefikset Telefon141
LagjetJagatpura, Shivam Nagar
Ora lokalee diel 1:58 m.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon26.81829757858238° / 75.8516304863157°
Kodet Postare të lidhura303006303007303008303010303012303031

Harta e Kodi Postar 303017

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 303017
 Jagatpura: 45,5%
 Shivam Nagar: 27,3%
 Vishwa Vidhyalaya Nagar, Jagatpura: 9,1%
 Indira Gandhi Nagar, Sector-1, Ghati Karolan: 9,1%
 Saraswati Nagar Extension, Jagatpura: 9,1%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Shërbime Shtëpie: 30,2%
 Pazar: 17,5%
 Shёrbimet profesionale: 11,1%
 Ushqim: 7,9%
 Hotele & Udhëtime: 6,3%
 Arsim: 4,8%
 Mjekësi: 4,8%
 Tjetër: 17,5%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
3.9.1510:57 p.d.471,3 km14 200 m7km WNW of Ringas, Indiausgs.gov
23.2.134:57 m.d.3,661 km10 000 m12km SW of Ringas, Indiausgs.gov
20.12.125:00 p.d.3,995,9 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
24.12.062:43 m.d.4,230,8 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
10.8.034:17 p.d.4,545,5 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
2.5.027:29 p.d.4,197,3 km33 000 mRajasthan, Indiausgs.gov