303905 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 303908

Kodi Postar 303906 - Jaipur, State of Rājasthān

Qyteti primarJaipur
Prefikset Telefon141
LagjetMahaveer Colony, Govardhan Nagar, Rohini Nagar, Vidhyadhar Nagar, Keshar Vihar, Sector 17, Pratap Nagar, Sector 19, Pratap Nagar, Sector 26, Pratap Nagar, Sector 8, Sector 6, Pratap Nagar, Sitapura Industrial Area, Sitapura
Ora lokalee diel 2:01 m.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon26.794467140160165° / 75.82060049875017°
Kodet Postare të lidhura303901303902303903303904303905303908

Harta e Kodi Postar 303906

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 303906
 Sitapura Industrial Area, Sitapura: 8,7%
 Mahaveer Colony, Govardhan Nagar: 6,2%
 Sector 8, Sector 6, Pratap Nagar: 6,2%
 Sector 17, Pratap Nagar: 5%
 Rohini Nagar, Vidhyadhar Nagar, Keshar Vihar: 5%
 Tjetër: 68,8%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 303906
 Prefiksi Telefon 141: 41,2%
 Prefiksi Telefon 186: 11,8%
 Prefiksi Telefon 761: 11,8%
 Prefiksi Telefon 8503: 5,9%
 Prefiksi Telefon 80: 5,9%
 Prefiksi Telefon 7290: 5,9%
 Prefiksi Telefon 7222: 5,9%
 Prefiksi Telefon 2797: 5,9%
 Prefiksi Telefon 8946: 5,9%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 26%
 Shёrbimet profesionale: 10,3%
 Shërbime Shtëpie: 8,4%
 Ushqim: 8,3%
 Restorantet: 7,6%
 Arsim: 6,8%
 Hotele & Udhëtime: 5,9%
 industri: 5,6%
 Tjetër: 21,2%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
3.9.1510:57 p.d.472,2 km14 200 m7km WNW of Ringas, Indiausgs.gov
23.2.134:57 m.d.3,661,5 km10 000 m12km SW of Ringas, Indiausgs.gov
20.12.125:00 p.d.3,999,3 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
24.12.062:43 m.d.4,234,5 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
10.8.034:17 p.d.4,547,4 km10 000 mRajasthan, Indiausgs.gov
2.5.027:29 p.d.4,199,9 km33 000 mRajasthan, Indiausgs.gov