403106 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 403107 - Amona, Goa

Qyteti primarAmona
Zona e Kodi Postar 40310735,1 km²
Popullsia31239
Popullsia mashkullore16004 (51,2%)
Popullsia femra15235 (48,8%)
Ndryshimi i popullsisë nga 1975 në 2015 +192,2%
Ndryshimi i popullsisë nga 2000 në 2015 -2,9%
Mosha mesatare31,9 vjet
Mosha mesatare për meshkuj31,1 vjet
Mosha mesatare për femra32,7 vjet
LagjetMarcel, Saint Estevam
Ora lokalee martë 10:43 m.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon15.50860223307997° / 73.97150792702364°
Kodet Postare të lidhura403101403102403103403104403105403106

Harta e Kodi Postar 403107

Harta interaktive

Kodi Postar 403107 Popullsia

Vite 1975 deri 2015
të dhëna1975199020002015
Popullsia10690253983217831239
Dendësia e popullsisë304,7 / km²724,0 / km²917,2 / km²890,5 / km²
Sources: JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid

403107 Ndryshimi i popullsisë nga 2000 në 2015

Ulja e 2,9% nga viti 2000 në 2015
VendndodhjaNdryshimi që nga 1975Ndryshimi që nga 1990Ndryshimi që nga 2000
Kodi Postar 403107+192,2%+23%-2,9%
Goa+54,1%+22,8%+9,2%
India+111,1%+50,6%+24,5%
Sources: JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid

Kodi Postar 403107 Mosha mesatare

Mosha mesatare: 31,9 vjet
VendndodhjaMosha mesatareMosha Mediane (Femër)Mosha mesatare (Mashkull)
Kodi Postar 40310731,9 vjet32,7 vjet31,1 vjet
Goa31,3 vjet32,1 vjet30,5 vjet
India24,9 vjet25,4 vjet24,5 vjet
Sources: CIESIN (Center for International Earth Science Information Network)

Kodi Postar 403107 Pema e popullsisë

Popullsia sipas moshës dhe gjinisë
moshëMashkullFemërTotal
Nën 5108010072087
5-9113010442174
10-14120911122322
15-19126611112378
20-24152712552782
25-29147413632837
30-34140613482755
35-39141213622775
40-44122311482372
45-49105710112069
50-548648111676
55-597037251428
60-646386891328
65-69426485911
70-74289355644
75-79161198360
80-8482123205
85 Plus5789147
Sources: CIESIN (Center for International Earth Science Information Network)

Kodi Postar 403107 Dendësia e popullsisë

Dendësia e popullsisë: 890,5 / km²
VendndodhjaPopullsiazonëDendësia e popullsisë
Kodi Postar 4031073123935,1 km²890,5 / km²
Goa1,5 milionë3 629,4 km²418,3 / km²
India1,3 miliardë3 083 563,4 km²423,8 / km²
Sources: JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid

Kodi Postar 403107 Popullsia Historike

Vlerësimi i popullsisë antike deri në 2015
Sources:
1. JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid
2. CIESIN (Center for International Earth Science Information Network)
3. [lidhje] Klein Goldewijk, K., Beusen, A., Doelman, J., and Stehfest, E.: Anthropogenic land use estimates for the Holocene – HYDE 3.2, Earth Syst. Sci. Data, 9, 927–953, https://doi.org/10.5194/essd-9-927-2017, 2017.

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 403107
 Marcel: 75%
 Saint Estevam: 12,5%
 Carambolim: 3,1%
 Ganapati wada: 3,1%
 Madapai, Marcel: 3,1%
 OPP. EATERS DEN, Marcel: 3,1%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 403107
 Prefiksi Telefon 832: 75%
 Prefiksi Telefon 771: 5%
 Prefiksi Telefon 186: 5%
 Tjetër: 15%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 18,4%
 Restorantet: 11,2%
 Besimi: 10,9%
 Ushqim: 10,3%
 industri: 5,9%
 Shёrbimet profesionale: 5,6%
 Shërbime Shtëpie: 5,5%
 Automobilistik: 4,9%
 Tjetër: 27,2%
Përshkrimi i industrisëNumri i ndërmarrjeveVlerësimi mesatar i GoogleBizneset për 1.000 banorë
tempuj hindu144.60,4

Indeksi i Zhvillimit Njerëzor (HDI)

Indeksi i përbërë statistikor i jetëgjatësisë, arsimimit dhe të ardhurave për frymë.
Sources: [Link] Kummu, M., Taka, M. & Guillaume, J. Gridded global datasets for Gross Domestic Product and Human Development Index over 1990–2015. Sci Data 5, 180004 (2018) doi:10.1038/sdata.2018.4

Emetimet e CO2 Kodi Postar 403107

Emisionet e dioksidit të karbonit (CO2) për frymë në ton në vit
VendndodhjaEmetimet e CO2Emetimet e CO2 për frymëIntensiteti i emetimeve të CO2
Kodi Postar 40310775 593 t2,42 t2 154 t/km²
Goa3 510 190 t2,31 t967,2 t/km²
India1 928 568 344 t1,48 t625,4 t/km²
Sources: [lidhje] Moran, D., Kanemoto K; Jiborn, M., Wood, R., Többen, J., and Seto, K.C. (2018) Carbon footprints of 13,000 cities. Environmental Research Letters DOI: 10.1088/1748-9326/aac72a

Emetimet e CO2 Kodi Postar 403107

Emetimet e CO2 2013 (ton / vit)75 593 t
Emetimet e CO2 2013 (ton / vit) për frymë2,42 t
Intensiteti i emetimeve të CO2 2013 (ton / km² / vit)2 154 t/km²

Rreziku natyror i rreziqeve

Rreziku relativ nga 10
thatësirëLartë (9)
* Rreziku, veçanërisht në lidhje me përmbytjen ose rrëshqitjen e tokës, mund të mos jetë për të gjithë zonën.

Rreth të dhënave tona

Të dhënat në këtë faqe vlerësohen duke përdorur një numër mjetesh dhe burimesh në dispozicion të publikut. Ofrohet pa garanci dhe mund të përmbajë pasaktësi. Përdorni me rrezikun tuaj. Shikoni këtu për më shumë informacion.