Kodi Postar tjetër · 403202

Kodi Postar 403201 - Bambolim, Goa

Qyteti primarBambolim
Zona e Kodi Postar 4032012,417 km²
Popullsia7708
Popullsia mashkullore3920 (50,9%)
Popullsia femra3788 (49,1%)
Ndryshimi i popullsisë nga 1975 në 2015 -38,1%
Ndryshimi i popullsisë nga 2000 në 2015 -3,8%
Mosha mesatare31,9 vjet
Mosha mesatare për meshkuj31,1 vjet
Mosha mesatare për femra32,7 vjet
LagjetAldeia de Goa
Ora lokalee martë 10:46 m.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon15.46899197117829° / 73.86503904499443°
Kodet Postare të lidhura403202403203403204403206403401403403

Harta e Kodi Postar 403201

Harta interaktive

Kodi Postar 403201 Popullsia

Vite 1975 deri 2015
të dhëna1975199020002015
Popullsia12451718280167708
Dendësia e popullsisë5151 / km²2971 / km²3316 / km²3189 / km²
Sources: JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid

403201 Ndryshimi i popullsisë nga 2000 në 2015

Ulja e 3,8% nga viti 2000 në 2015
VendndodhjaNdryshimi që nga 1975Ndryshimi që nga 1990Ndryshimi që nga 2000
Kodi Postar 403201-38,1%+7,3%-3,8%
Goa+54,1%+22,8%+9,2%
India+111,1%+50,6%+24,5%
Sources: JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid

Kodi Postar 403201 Mosha mesatare

Mosha mesatare: 31,9 vjet
VendndodhjaMosha mesatareMosha Mediane (Femër)Mosha mesatare (Mashkull)
Kodi Postar 40320131,9 vjet32,7 vjet31,1 vjet
Goa31,3 vjet32,1 vjet30,5 vjet
India24,9 vjet25,4 vjet24,5 vjet
Sources: CIESIN (Center for International Earth Science Information Network)

Kodi Postar 403201 Pema e popullsisë

Popullsia sipas moshës dhe gjinisë
moshëMashkullFemërTotal
Nën 5265250515
5-9277259537
10-14296277573
15-19310276587
20-24374312686
25-29361339700
30-34344335680
35-39346339685
40-44300285586
45-49259251511
50-54212202414
55-59172180353
60-64156171328
65-69104121225
70-747188159
75-79394989
80-84203151
85 Plus142237
Sources: CIESIN (Center for International Earth Science Information Network)

Kodi Postar 403201 Dendësia e popullsisë

Dendësia e popullsisë: 3189 / km²
VendndodhjaPopullsiazonëDendësia e popullsisë
Kodi Postar 40320177082,417 km²3189 / km²
Goa1,5 milionë3 629,4 km²418,3 / km²
India1,3 miliardë3 083 563,4 km²423,8 / km²
Sources: JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Restorantet: 25,6%
 Sporte & Aktivitete: 12,8%
 Hotele & Udhëtime: 11,6%
 Mjekësi: 10,5%
 Ushqim: 9,3%
 Shërbime Shtëpie: 8,1%
 Shёrbimet profesionale: 5,8%
 Tjetër: 16,3%

Indeksi i Zhvillimit Njerëzor (HDI)

Indeksi i përbërë statistikor i jetëgjatësisë, arsimimit dhe të ardhurave për frymë.
Sources: [Link] Kummu, M., Taka, M. & Guillaume, J. Gridded global datasets for Gross Domestic Product and Human Development Index over 1990–2015. Sci Data 5, 180004 (2018) doi:10.1038/sdata.2018.4

Emetimet e CO2 Kodi Postar 403201

Emisionet e dioksidit të karbonit (CO2) për frymë në ton në vit
VendndodhjaEmetimet e CO2Emetimet e CO2 për frymëIntensiteti i emetimeve të CO2
Kodi Postar 40320112 476 t1,62 t5 162 t/km²
Goa3 510 190 t2,31 t967,2 t/km²
India1 928 568 344 t1,48 t625,4 t/km²
Sources: [lidhje] Moran, D., Kanemoto K; Jiborn, M., Wood, R., Többen, J., and Seto, K.C. (2018) Carbon footprints of 13,000 cities. Environmental Research Letters DOI: 10.1088/1748-9326/aac72a

Emetimet e CO2 Kodi Postar 403201

Emetimet e CO2 2013 (ton / vit)12 476 t
Emetimet e CO2 2013 (ton / vit) për frymë1,62 t
Intensiteti i emetimeve të CO2 2013 (ton / km² / vit)5 162 t/km²

Rreziku natyror i rreziqeve

Rreziku relativ nga 10
thatësirëLartë (9)
* Rreziku, veçanërisht në lidhje me përmbytjen ose rrëshqitjen e tokës, mund të mos jetë për të gjithë zonën.

Rreth të dhënave tona

Të dhënat në këtë faqe vlerësohen duke përdorur një numër mjetesh dhe burimesh në dispozicion të publikut. Ofrohet pa garanci dhe mund të përmbajë pasaktësi. Përdorni me rrezikun tuaj. Shikoni këtu për më shumë informacion.