403507 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 403508 - Aldona, Goa

Qyteti primarAldona
Zona e Kodi Postar 40350815,5 km²
Popullsia3833
Popullsia mashkullore1936 (50,5%)
Popullsia femra1897 (49,5%)
Ndryshimi i popullsisë nga 1975 në 2015 +181,8%
Ndryshimi i popullsisë nga 2000 në 2015 +57,1%
Mosha mesatare31,9 vjet
Mosha mesatare për meshkuj31,1 vjet
Mosha mesatare për femra32,7 vjet
LagjetCarona Village, Corjuem, Naicavaddo, Panarim, Quitula
Ora lokalee martë 10:52 m.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon15.591709003024787° / 73.87312022481032°
Kodet Postare të lidhura403502403503403504403505403506403507

Harta e Kodi Postar 403508

Harta interaktive

Kodi Postar 403508 Popullsia

Vite 1975 deri 2015
të dhëna1975199020002015
Popullsia1360196324403833
Dendësia e popullsisë87,7 / km²126,6 / km²157,4 / km²247,3 / km²
Sources: JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid

403508 Ndryshimi i popullsisë nga 2000 në 2015

Rritja e 57,1% nga viti 2000 në 2015
VendndodhjaNdryshimi që nga 1975Ndryshimi që nga 1990Ndryshimi që nga 2000
Kodi Postar 403508+181,8%+95,3%+57,1%
Goa+54,1%+22,8%+9,2%
India+111,1%+50,6%+24,5%
Sources: JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid

Kodi Postar 403508 Mosha mesatare

Mosha mesatare: 31,9 vjet
VendndodhjaMosha mesatareMosha Mediane (Femër)Mosha mesatare (Mashkull)
Kodi Postar 40350831,9 vjet32,7 vjet31,1 vjet
Goa31,3 vjet32,1 vjet30,5 vjet
India24,9 vjet25,4 vjet24,5 vjet
Sources: CIESIN (Center for International Earth Science Information Network)

Kodi Postar 403508 Pema e popullsisë

Popullsia sipas moshës dhe gjinisë
moshëMashkullFemërTotal
Nën 5131125257
5-9137130267
10-14146139285
15-19153138292
20-24185156341
25-29178170348
30-34170168338
35-39171170341
40-44148143291
45-49128126254
50-54105101206
55-598590176
60-647786164
65-695260112
70-74354480
75-79192545
80-84101526
85 Plus71119
Sources: CIESIN (Center for International Earth Science Information Network)

Kodi Postar 403508 Dendësia e popullsisë

Dendësia e popullsisë: 247,3 / km²
VendndodhjaPopullsiazonëDendësia e popullsisë
Kodi Postar 403508383315,5 km²247,3 / km²
Goa1,5 milionë3 629,4 km²418,3 / km²
India1,3 miliardë3 083 563,4 km²423,8 / km²
Sources: JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid

Kodi Postar 403508 Popullsia historike dhe e parashikuar

Vlerësimi i popullsisë antike deri në 2100
Sources:
1. JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid
2. CIESIN (Center for International Earth Science Information Network)
3. [lidhje] Klein Goldewijk, K., Beusen, A., Doelman, J., and Stehfest, E.: Anthropogenic land use estimates for the Holocene – HYDE 3.2, Earth Syst. Sci. Data, 9, 927–953, https://doi.org/10.5194/essd-9-927-2017, 2017.

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 403508
 Naicavaddo: 27,3%
 Corjuem: 22,2%
 Carona Village: 10,1%
 Quitula: 7,1%
 Tjetër: 33,3%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 403508
 Prefiksi Telefon 832: 86,7%
 Prefiksi Telefon 180: 4,4%
 Tjetër: 8,9%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 15,2%
 Restorantet: 13,1%
 Hotele & Udhëtime: 11,6%
 Besimi: 10,8%
 Ushqim: 8,9%
 industri: 6,2%
 Shёrbimet profesionale: 5,4%
 Shërbime Shtëpie: 5,1%
 Tjetër: 23,9%
Përshkrimi i industrisëNumri i ndërmarrjeveVlerësimi mesatar i GoogleBizneset për 1.000 banorë
Kompani huadhënie83.92,1
Strehim Tjera93.92,3
Kishat74.61,8

Shpërndarja e biznesit sipas çmimit për Kodi Postar 403508

 i lirë: 33,3%
 mesatar: 33,3%
 i shtrenjtë: 33,3%

Indeksi i Zhvillimit Njerëzor (HDI)

Indeksi i përbërë statistikor i jetëgjatësisë, arsimimit dhe të ardhurave për frymë.
Sources: [Link] Kummu, M., Taka, M. & Guillaume, J. Gridded global datasets for Gross Domestic Product and Human Development Index over 1990–2015. Sci Data 5, 180004 (2018) doi:10.1038/sdata.2018.4

Emetimet e CO2 Kodi Postar 403508

Emisionet e dioksidit të karbonit (CO2) për frymë në ton në vit
VendndodhjaEmetimet e CO2Emetimet e CO2 për frymëIntensiteti i emetimeve të CO2
Kodi Postar 40350810 663 t2,78 t687,9 t/km²
Goa3 510 190 t2,31 t967,2 t/km²
India1 928 568 344 t1,48 t625,4 t/km²
Sources: [lidhje] Moran, D., Kanemoto K; Jiborn, M., Wood, R., Többen, J., and Seto, K.C. (2018) Carbon footprints of 13,000 cities. Environmental Research Letters DOI: 10.1088/1748-9326/aac72a

Emetimet e CO2 Kodi Postar 403508

Emetimet e CO2 2013 (ton / vit)10 663 t
Emetimet e CO2 2013 (ton / vit) për frymë2,78 t
Intensiteti i emetimeve të CO2 2013 (ton / km² / vit)687,9 t/km²

Rreziku natyror i rreziqeve

Rreziku relativ nga 10
thatësirëLartë (9)
* Rreziku, veçanërisht në lidhje me përmbytjen ose rrëshqitjen e tokës, mund të mos jetë për të gjithë zonën.

Qytete

Përqindja e bizneseve nga qyteti në 403508
 Aldona: 63,8%
 Nachinola: 15,5%
 Saligao: 6,9%
 Māpuca: 5,2%
 Moira: 3,4%
 Tjetër: 5,2%

Rreth të dhënave tona

Të dhënat në këtë faqe vlerësohen duke përdorur një numër mjetesh dhe burimesh në dispozicion të publikut. Ofrohet pa garanci dhe mund të përmbajë pasaktësi. Përdorni me rrezikun tuaj. Shikoni këtu për më shumë informacion.