403517 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 403518 - Goa

Prefikset Telefon189736065386545Më shumë
Ora lokalee premte 7:17 m.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon15.565130238319922° / 73.76338425717285°
Kodet Postare të lidhura403511403512403513403515403516403517

Harta e Kodi Postar 403518

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 403518
 Baga: 11,1%
 Bardesh, Gorbhatwaddo: 5,6%
 Bardez: 5,6%
 Gorbhat Waddo: 5,6%
 Opp. Saturday Night Bazaar: 5,6%
 Opposite HDFC Bank Atm, Bamon Waddo: 5,6%
 Near Three Kings Textiles, Arpora Tinto: 5,6%
 Arpora Central, Arpora Tinto: 5,6%
 Saunta Vaddo: 5,6%
 Tamudki Vado: 5,6%
 Ximer, Grande Peddem: 5,6%
 Calangute, Arpora, Sanqwadi: 5,6%
 Sankwadi: 5,6%
 Near Resort Marinha Dourada, Tambudki: 5,6%
 Near Chauranginath Temple: 5,6%
 Opposite Shree Chauranginath Temple, Simvaddo: 5,6%
 Sim Vaddo: 5,6%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 403518
 Prefiksi Telefon 832: 71,4%
 Prefiksi Telefon 771: 3,6%
 Prefiksi Telefon 7769: 3,6%
 Prefiksi Telefon 7775: 3,6%
 Prefiksi Telefon 721: 3,6%
 Prefiksi Telefon 180: 3,6%
 Prefiksi Telefon 7262: 3,6%
 Prefiksi Telefon 7741: 3,6%
 Prefiksi Telefon 186: 3,6%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Hotele & Udhëtime: 44,7%
 Restorantet: 19%
 Ushqim: 9,9%
 Pazar: 8,1%
 Shërbime Shtëpie: 4,9%
 Tjetër: 13,4%

Shpërndarja e biznesit sipas çmimit për Kodi Postar 403518

 mesatar: 45,5%
 i lirë: 27,3%
 i shtrenjtë: 27,3%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
19.8.179:52 p.d.4,197,4 km10 000 m34km NNW of Malvan, Indiausgs.gov

Qytete

Përqindja e bizneseve nga qyteti në 403518
 Arpora: 60%
 Saligao: 18,5%
 Baga: 7,7%
 Marmagao: 4,6%
 Tjetër: 9,2%