403518 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 403519 - Goa

Prefikset Telefon189736065386545Më shumë
LagjetBouta Waddo, Dangui Colony, Dangui Colony, Ghateshwar Nagar, Sonar Vaddo, Karaswada, Kudal, Monteiro Vaddo, Nagoa, Saunta Vaddo, Shree Ganeshpuri
Ora lokalee martë 10:40 m.d.
Zona e orësOra standarde e Indisë
koordinon15.591584038243306° / 73.76369344117408°
Kodet Postare të lidhura403512403513403515403516403517403518

Harta e Kodi Postar 403519

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 403519
 Kudal: 21,8%
 Dangui Colony, Ghateshwar Nagar, Sonar Vaddo: 7,6%
 Dangui Colony: 5,9%
 Saunta Vaddo: 5,9%
 Monteiro Vaddo: 5,9%
 Tjetër: 52,9%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 403519
 Prefiksi Telefon 832: 41%
 Prefiksi Telefon 788: 4,9%
 Tjetër: 54,1%

Përqendrimi i biznesit në Kodi Postar 403519

403519 Hartë interaktive biznesi

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Restorantet: 27,5%
 Hotele & Udhëtime: 25,4%
 Pazar: 10,2%
 Ushqim: 5,8%
 Tjetër: 31,1%
Përshkrimi i industrisëNumri i ndërmarrjeveVlerësimi mesatar i Google

Shpërndarja e biznesit sipas çmimit për Kodi Postar 403519

 mesatar: 47,4%
 i lirë: 36,8%
 i shtrenjtë: 15,8%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
19.8.179:52 p.d.4,194,7 km10 000 m34km NNW of Malvan, Indiausgs.gov

Qytete

Përqindja e bizneseve nga qyteti në 403519
 Māpuca: 20,9%
 Arambol: 17,9%
 Calangute: 11,4%
 Morjim: 9,9%
 Vagator: 7,3%
 Mandrem: 6,2%
 Anjuna: 6,2%
 Arpora: 5,9%
 Tjetër: 14,3%