(120267) Kodet Postare në Japonia

Shikoni një listë të Kodet Postare në Japonia
Zona e orësOra e Japonisë
zonë37 772,3 km²
Popullsia127,3 milionë
Dendësia e popullsisë3369 / km²
Kodet Postare001, 002, 003 (947 më shumë)
Kodet Postare120267
Prefikset Telefon11, 120, 123 (579 më shumë)
Biznese në Japonia6508821
Qytete624
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
001 - 007, 040 - 099Hokaido67
010 - 019Akita10
020 - 029Iwate10
030 - 039Aomori-ken9
100 - 302, 330 - 369Tokyo Prefecture175
210 - 259Kanagawa (prefekturë)46
260 - 299Chiba-ken32
300 - 319Ibaraki20
320 - 329Tochigi11
330 - 369Saitama-ken35
370 - 379Gunma-ken10
380 - 399Nagano-ken20
400 - 409Yamanashi10
410 - 439Shizuoka28
440 - 507Aichi-ken41
443 - 512Gifu61
510 - 519Mie-ken12
520 - 529, 601 - 606Shiga14
530 - 618, 658 - 666Ōsaka-fu78
600 - 630Kyoto Prefecture30
630 - 639Nara-ken10
640 - 649Wakayama12
650 - 679Hyōgo30
680 - 683Tottori5
684 - 699Shimane-ken12
700 - 719Okayama-ken20
720 - 739Hiroshima-ken19
740 - 759Yamaguchi19
760 - 769Kagawa-ken11
770 - 779Tokushima-ken10
780 - 789Kochi Prefecture10
790 - 799Ehime10
800 - 839Fukuoka-ken39
840 - 849Saga-ken10
850 - 859Nagasaki Prefecture12
860 - 869Kumamoto11
870 - 879Oita Prefecture10
880 - 889Miyazaki10
890 - 899Kagoshima-ken10
900 - 907Okinawa8
910 - 919Fukui13
920 - 929Ishikawa-ken10
930 - 939Toyama-ken11
940 - 959Niigata-ken20
960 - 979Fukushima-ken18
980 - 989Miyagi-ken10
990 - 999Yamagata-ken10

Japonia

Japonia (japonisht: Nihon ose Nippon, zyrtarisht 日本国 Nippon-koku ose Nihon-koku) është një shtet ishullor në Azinë lindore. Ndodhet në Oqeanin paqësor, shtrihet në lindje të Detit të Japonisë, Republikës Popullore të Kinës, Koresë veriore, Koresë jugore dhe R..  ︎  Faqja Japonia Wikipedia