(1536) Kodet Postare në Kamboxhia

Shikoni një listë të Kodet Postare në Kamboxhia
Zona e orësOra: Kamboxhia
zonë18 135 km²
Popullsia14,5 milionë
Dendësia e popullsisë797,0 / km²
Kodet Postare00000, 00855, 01101 (1533 më shumë)
Prefikset Telefon11, 12, 15 (26 më shumë)
Biznese në Kamboxhia39926
Qytete16
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
01101 - 21565Kampong Thom1361
01206 - 01254Banteay Meanchey5
02351 - 02360Battambang13
04201 - 04204Kampong Chhnang6
07401 - 07416Kampot16
12000 - 13302Phnom Penh82
17251 - 17260Siem Reap15
18152 - 18204Sihanoukville5
20251 - 20254Svay Rieng5

Kamboxhia

Kamboxhia e njohur zyrtarisht si Mbretëria e Kamboxhias është një shtet që ndodhet në pjesën jugore të Gadishullit të Indokinës, në Azinë Juglindore. Ajo kufizohet në veriperëndim nga Tailanda, në verilindje nga Laosi, në lindje nga Vietnami dhe në jugperëndim..  ︎  Faqja Kamboxhia Wikipedia