Zona e orësOra: Malajzi (Kuçing)
zonë33 003 km²
Popullsia28,3 milionë
Dendësia e popullsisë856,7 / km²
Kodet Postare01000, 01007, 01009 (2843 më shumë)
Prefikset Telefon10, 11, 1110 (1007 më shumë)
Biznese në Malajzia1713004
Qytete338
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
01000 - 02800Perlis78
05000 - 09810Kedah152
10000 - 14400Pulau Pinang141
15000 - 18500Kelantan135
20000 - 24300Terengganu159
25000 - 28800Pahang201
30000 - 36810Perak230
40000 - 48300Selangor280
50000 - 60000Kuala Lumpur280
62000 - 62988Putrajaya70
70000 - 73509Negeri Sembilan150
75000 - 78309Melaka116
79000 - 86900Johor188
87000 - 87033Labuan27
87010 - 91309Sabah433
93000 - 98859Sarawak224

Malajzia

Malajzia është një vend në Azinë Juglindore e përbërë nga trembëdhjetë shtete dhe tre Territoret Federale, me nje total prej toke 329.845 kilometra katrore (127.354 sq mi). Kryeqytetit Kuala Lumpur, ndërsa Putrajaya është selia e qeverisë federale. Popullsisë ..  ︎  Faqja Malajzia Wikipedia