88100 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 88502

Kodi Postar 88500 - Kota Kinabalu, Sabah

Qyteti primarKota Kinabalu
Prefikset Telefon88883189
LagjetPenampang
Ora lokalee hënë 1:30 m.d.
Zona e orësOra standarde e Australisë Perëndimore
koordinon5.937686627111116° / 116.08883631678279°
Kodet Postare të lidhura881008850288504885058850688508

Harta e Kodi Postar 88500

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 88500
 Penampang: 44,4%
 Taman Victory: 11,1%
 Sunny Garden: 11,1%
 Taman Likas: 11,1%
 Plaza Mahkota: 11,1%
 Taman Hiburan: 11,1%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 88500
 Prefiksi Telefon 88: 60,9%
 Prefiksi Telefon 16: 21,7%
 Prefiksi Telefon 11: 4,3%
 Prefiksi Telefon 10: 4,3%
 Prefiksi Telefon 146: 4,3%
 Prefiksi Telefon 19: 4,3%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Restorantet: 23,1%
 Automobilistik: 10,8%
 Mjekësi: 10,8%
 Shёrbimet profesionale: 10,8%
 Pazar: 10,8%
 Bukuri & Qendra Estetike: 7,7%
 industri: 7,7%
 Ushqim: 6,2%
 Tjetër: 12,3%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
8.3.185:06 p.d.5,257,3 km10 000 m16km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
26.7.159:10 p.d.4,693 km14 960 m41km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
23.6.152:32 p.d.4,555,6 km15 320 m22km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:29 p.d.5,372 km7 250 m27km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:25 p.d.4,470,8 km15 010 m21km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.1510:45 m.d.4,668,1 km10 000 m20km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.158:13 p.d.4,473,7 km18 230 m21km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
4.6.154:15 m.d.650,3 km10 000 m14km WNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
1.2.143:35 p.d.4,656,1 km17 280 m24km SSE of Kota Belud, Malaysiausgs.gov
26.5.914:16 p.d.5,480,8 km18 000 mSabah, Malaysiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 88500

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qytete

Përqindja e bizneseve nga qyteti në 88500
 Kota Kinabalu: 66,7%
 Penampang: 26,2%
 Tjetër: 7,1%